Νέα Αντικείμενα

Posted: July 5, 2010 by blogforzoo in Αντικείμενα

Γειά σου!

Το 3D world βελτιώθηκε! Αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να ντύσεις το avatar σου και το 3D δωμάτιό σου, κάνοντάς το πιο διασκεδαστικό από ποτέ! Προσθέσαμε επίσης μια μεγάλη γκάμα νέων ρούχων και επίπλων!

Μάθε περισσότερα στο blog του 3D World!

To 3D World έχει 7 νέους interactive δράκους που ψάχνουν νέα σπίτια! Κάθε δράκος έχει το δικό του όνομα και διαφορετικό χρώμα από τους υπόλοιπους! Μήπως το 3D δωμάτιό σου θα είναι το ιδανικό νέο σπίτι γι’ αυτούς; Αν πάρεις ένα στο δωμάτιό σου και το μεγαλώσεις θα κερδίσεις Fame Points!

Πάρε ένα μωρό δράκο τώρα!

Στο 3D World υπάρχει ένας μαγικός μικρός βάτραχος που θέλει να γίνει βασιλιάς! Μόλις πρωτοαποκτήσεις τον βάτραχο, ξεκινάει σα γυρίνος αλλά, με αγάπη και φροντίδα, θα εξελιχθεί σε κάτι φοβερό! Πάρε τον μικρό βάτραχο στο 3D δωμάτιό σου και βοήθισέ τον να μεγαλώσει- αν τα καταφέρεις, θα κερδίσεις Fame Points!

Απόκτησε έναν βάτραχο τώρα!

Γίνε VIP τώρα και απόκτησε πρόσβαση σε μοναδικά ρούχα και έπιπλα για το avatar και το 3D δωμάτιό σου! Ρίξε μια ματιά σε όλα τα προνόμια στα οποία έχουν πρόσβαση μόνον οι VIP χρήστες. Αν δεν πείθεσαι, τι θα έλεγες γι αυτό;- Οι VIP χρήστες έχουν 20% έκπτωση σε όλα τα ρούχα και αντικείμενα!

Become a “Very Important Person!” Γίνε κι εσύ τώρα VIP!

Κέρδισε Fame Points εύκολα και γρήγορα κάνοντας απλά login στο 3D Wold! Τι πιο απλό;

Κάνε τώρα login και συγκέντρωσε εύκολα και γρήγορα Fame Points!

Ελα και εσύ στον 3D World του Zoo.gr

Καλή διασκέδαση,
Η ομάδα του 3D World

Advertisements

Comments are closed.