Νέα Αντικείμενα

Posted: June 10, 2010 by blogforzoo in Αντικείμενα

Γεια σου!

Λίγες μόνο μέρες προτού αρχίσει! Βάλε τα αναψυκτικά στο ψυγείο, αγόρασε μερικά σνακς και πιάσε τη θέση σου στον καναπέ, γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ξεκινάει!

Ήδη έχεις την τέλεια ενδυμασία- τώρα το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να σιγουρέψεις πως το δωμάτιό σου είναι όσο έτοιμο είσαι και εσύ! Πάρε έναν αρκετά μεγάλο καναπέ, να χωράει όλη την παρέα, άνοιξε τη μεγάλη τηλεόραση και γιόρτασε το Παγκόσμιο Κύπελλο με όλους τους κολλητούς σου!

Πάρε τη σημαία της χώρας σου τώρα!


Νόμιζες πάντα πως ο στόχος προπόνησης είναι πανεύκολος και πως θα κέρδιζες όλους τους φίλους σου; Τότε απέδειξε το! Το Smeet υπερήφανα προσφέρει στόχο προπόνησης για το δωμάτιο σου! Πάρε τώρα τον δικό σου και δείξε στους φίλους σου πως είσαι ο επόμενος Becham ή Rooney!

Tρέξε, σούταρε ΣΚΟΡΑΡΕ!

 

Δείξε σε όλους τους φίλους σου, πως είσαι πραγματικός νικητής με αυτή τη μοδάτη τροπαιοθήκη! Σιγουρέψου πως θα διαλέξεις το σωστό σημείο στο δωμάτιό σου ώστε να επιδεικνύεις όλον αυτό τον χρυσό!

Δείξε σε όλους πως αξίζεις το βάρος σου σε χρυσάφι!

Έλα στο πάρτυ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί μας! Το Smeet έχει τώρα έναν ολοκληρωμένο χώρο με ατμόσφαιρα εξέδρας! Αυτό είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ δωμάτιο Smeet για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Διασκέδασε μαζί μας στο δωμάτιο Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Smeet!!!

Κέρδισε Fame Points εύκολα και γρήγορα κάνοντας απλά login στο 3D Wold! Τι πιο απλό;

Kάνε τώρα login και συγκέντρωσε εύκολα και γρήγορα Fame Points!

Ελα και εσύ στον 3D World του Zoo.gr

Καλή τηλεθέαση!
Η ομάδα του 3D World

Advertisements

Comments are closed.